АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Еленска крпа

Категорија Помошни средства

Екстра голема, високо-квалитетна синтетичка крпа со извонредно абсорбирачки капацитет. Отпорна на абење и отпорна на масла, горива и средства за чистење. Идеална за чување во касетата на возилото. Исто така, препорачлива за домаќинството и чистењето на стаклата.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 700

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • superhelp
  • philips