АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпа за одржување на возило

Категорија Помошни средства

Трајна крпа за сушење на мократа површина на возилото, хромираните и стаклените површини. Мека, погодна за користење и особено абсорбирачка. Не остава траги, водени дамки и идеална за чистење на тапацир, навлаки за седишта и други материјали. Исто така, универзално употреблива во домаќинството.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 419 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • bell
  • philips