АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум крпа

Категорија Помошни средства

100% природна крпа за сушење на обоените површини на возилото, стаклата и ретровизорите, без оставање на траги и дамки.домаќинството.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • philips
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • sonax