АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за нанесување

Категорија Помошни средства

Специјален сунѓер со засилена бела страна и жолта страна со екстра фини пори. Извонредно сестран за надворешно нанесување на полири, восоци и производи за нега на пластика.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • aroma
  • praxis
  • versaco