АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Памук за полирање

Категорија Помошни средства

Идеален за полирање на сите типови на обоени површини. Не остава траги и нерамнини. Мек, абсорбирачки и не остава прав.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 425 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • philips
  • falcon
  • superhelp
  • praxis