АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпи за полирање

Категорија Помошни средства

Нежни, меки и високо-квалитетни крпи за полирање. Идеални за сјајни резултати од полирање. Делуваат нежно на бојата, не предизвикуваат гребаници. Структурата на крпата гарантира целосно користење на придобивките од средствата за одржување на бојата. Отпорни на растворувачи.

Нето: 15 парчиња
Арт. бр. 422 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • bell
  • aroma