АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Топка за полирање

Категорија Помошни средства

 

Ергономична топка за полирање: Го поедноставува полирањето и истовремено ги подобрува резултатите од полирањето. Сунѓерот е заменлив.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 341

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • superhelp
  • philips