АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Премиум класа

Со својата Премиум класа на производи, SONAX го редефинираше врвниот сегмент во асортиманот за заштита на возила наменет за сензитивните љубители на автомобили.
Асортиманот од Премиум класата на SONAX е синоним за исклучителни формулации со комбинација на високо-квалитетни додатни елементи за конзистентни резултати од висока класа.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • bell
  • superhelp