АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум полир сафир

Категорија Премиум класа

Полир за заштита базиран на нано-сафир технологија со уникатен ефект со природен карнауба восок за сите типови на бои во секаква состојба. Полирот содржи ефективни состојки кои навлегуваат во нано површината во процесот на полирање. Со ова се израмнуваат дури и најситните нерамнини на бојата која го добива оригиналниот сјај и свежина. Создава рамномерен и длабок сјај. Специјалните состојки на полирот овозможуваат губење на холограмите. Полирот доаѓа заедно со SONAX Топка за полирање и со високо-квалитетна микрофибер крпа. Може да се нанесува рачно и со машина за полирање. Карнауба восокот овозможува базична заштита и конзервирање на бојата.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 200 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • bell
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • superhelp