АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на лак

Категорија Премиум класа

Идеално ја припрема површината за дополнително запечатување. Го одмастува лакот и ги отстранува масните наслаги од силиконот, маснотиите и остатоците од восокот. Ги отстранува фините гребаници, го измазнува лакот и го појачува сјајот. Трајноста на запечатување знатно се подобрува. Исто така е идеален за подготовка на подлоги за фарбање и лепење на фолии.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 212 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • versaco
  • superhelp
  • bell
  • sonax