АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум Карнауба восок

Категорија Премиум класа

Висококвалитетна заштита за нови и готово нови лакирани површини. Штити од временски влијанија и го смалува прилепувањето на инсектите. Видливи резултати после употреба (бегање на капките од површината). Висококонцентрираниот Карнауба восок ја одржува бојата и дава блескав сјај. Нова формула едноставна за полирање и не остава масни трагови.

Нето: 200 ml
Арт. бр. 211 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • superhelp
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • sonax