АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Nano Pro заштита за лак

Категорија Премиум класа

Запечатувач со долготрајна заштита базирана на Нано технологија за лак или лакирани пластични површини. Лакот се заштитува со премачкување на модифицирани флуоројаглеродни нано честички тврди како стакло. Интензивно ја освежува бојата, ја одбива нечистотијата и инзвонредно ги одбива капките на вода од површината. Во зависност од условите може да пружи заштита и до 9 месеци.

Нето: 75 ml / 250 ml
Арт. бр. 226 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • bell
  • sonax