АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум Сет за заштита на кожа

Категорија Премиум класа

Овозможува ефикасно чистење и интензивна заштита за сите типови на кожни површини. Темелно и нежно ги отстранува дури и најзакоравените нечистотии без никакво оштетување на кожата. Ја враќа првобитната флексибилност и оригиналниот сјај на кожата. Овозможува навлажнување на кожата и нејзина долгорочна заштита од напукнување и од штетните UV зраци. Сетот може да се надополни со артиклите со број 281 141 и 282 141.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 281 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • praxis
  • bell
  • philips