АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум Чистач на кожа

Категорија Премиум класа

Овозможува ефикасно чистење на сите типови на кожни површини. Има особено брзо дејство со интензивен ефект и максимална компатибилност со материјалите. Ги отстранува дури и најзакоравените нечистотии како дамките од масло или од боја без нагризување или оштетување на кожата. Доаѓа со сунѓер за особено лесно нанесување и ефективно дозирање. Соодветно за сите типови на рамна кожа, за перфорирана кожна површина, како и за кожни седишта со греење. По чистењето на кожата со SONAX Премиум Чистачот на кожа, препорачуваме да се употреби SONAX Премиум Кремата за заштита на кожа со цел обезбедување на заштита и одржување на третираните површини.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 281 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • bell