АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Премиум Крема за заштита на кожа

Категорија Премиум класа

Овозможува интензивна заштита на рамна кожа. Емулзијата богата со влажност овозможува длабока пенетрација и придонесува за добивање на мека и еластична површина. Го враќа оригиналниот сјај на кожата, ја интензивира нејзината боја и го враќа природно мазниот ефект. Активните состојки за навлажнување ја хранат кожата, ја одржуваат нејзината пропустливост и ја продолжуваат нејзината трајност. UV филтрите на производот штитат од губење на бојата на кожата кога истата е изложена на сончева светлина. Адитивите против напукнување овозможуваат комформно чувство при седењето без ефект на лизгање. Благодарение на содржината на антиоксиданти, го запира природното губење на бојата. Третираната површина добива хидрофобичен ефект и добива заштитен слој од нечистотии, вода итн. Соодветно за сите типови на рамна кожа, за перфорирана кожна површина, како и за кожни седишта со греење. Пред употребата на SONAX Премиум Кремата за заштита на кожа, препорачуваме темелно чистење на кожата со SONAX Премиум Чистачот на кожа.

Нето: 250 ml
Арт. бр. 282 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • sonax
  • bell