АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на катран

Одстранува темелно и без оштетување дамки од катран и масло и други оделни дамки како и остатоци од лепак. Чисти самостојно без триење и гребње, може да се нанесува од секоја положба. Одстранува остатоци од налепници.

Нето: 5 л
Арт. бр. 304 505

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • sonax
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • philips
  • versaco
  • praxis