АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на агресивни нечистотии

Ги отстранува агресивните остатоци од рѓа и малите рѓосани точки од обоената површина. Погоден за отстранување на индустриска прашина од бојата и обоените пластични површини. Ги чисти наслагите и нечистотиите од бојата на возилото.

Нето: 10 л
Арт. бр. 513 605

Нето: 60 л
Арт. бр. 513 800

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • versaco
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • aroma