АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на агресивни нечистотии без-киселински

 

Ја отстранува површинската и локална корозија, малите кородирани точки и индустриски прав од обоените површини. Особено нежен кон материјалите благодарение на неговата неутрална Ph вредност.

Нето: 5 л
Арт. бр. 513 505

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • aroma