АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на инсекти

Брзо и лесно ги отстранува инсектите од лакираните површини, прозорците и од пластичните делови. Специјален чистач со извонредни можности. Наслагите се отстрануваат брзо и нежно.
Не содржи растворувач.

Нето: 5 л
Арт. бр. 533 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • bell
  • praxis
  • versaco