АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Кополимерен деконзерванс

Се користи за отстранување на заштитниот слој од конзервираниот восок кој се користи за заштита на новите возила. Се базира на кополимери.

Нето: 5 л
Арт. бр. 535 705

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • praxis
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • philips