АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Ладен чистач

Го чисти маслото и замастените нечистотии од машинските и склопувачките делови, мотори и алати. Идеален за употреба кај деловите од опремата за перење на возила. Содржи растворувачи.

Нето: 5 л
Арт. бр. 542 500

Нето: 60 л
Арт. бр. 542 800

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • philips
  • superhelp
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • aroma