АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на нечистотии со омекнувач

Алкален шампон за автоматските и мануелните автоперални и за сервисите за чистење. Брзо и темелно ги отстранува закоравените нечистотии како маслото, нечистотиите од сопирачки, инсекти итн. Средно пенлив. Исто така, се користи и за чистење во прехрамбениот сектор за чистење на приколки. Без фосфати.

Нето: 25 л
Арт. бр. 605 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 605 800

Нето: 200 л
Арт. бр. 605 900

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • praxis
  • sonax
  • philips
  • aroma
  • falcon
  • bell