АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Моторен ладен чистач. Концетрат

Производот се употребува како брз чистач и отстранувач на масло и мрснотии наталожени на моторот, делови од моторот, бензински пумпи, алати и подови во работилниците и бензинските. Не содржи течност. Не содржи фосфати.

Нето: 10 л
Арт. бр. 607 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 607 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 607 800

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • bell
  • aroma
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • philips
  • praxis