АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Profiline Чистач на бандажи

Високо-ефикасен киселински чистач. Брзо и темелно ги отстранува закоравените нечистотии, како што се согореното масло и прав од сорирачки и другите нечистотии од патот наталожени на челичните и алумуниумските бандажи. Производот е без мирис и не влијае на пластиката.

Нето: 10 л
Арт. бр. 650 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 650 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 650 900

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • philips