АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Професионални универзални марамици

Марамици за нежно чистење и завршно бришење на сите делумно валкани површини во внатрешноста на возилото. Брзо и лесно ги отстрануваат наслагите од прашина од пластиката (кокпитот), текстилот, покривот, седиштата или кожата. Исто така, соодветни за чистење на стакло.

Нето: 80 парчиња
Арт. бр. 321 641

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • versaco
  • praxis
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • sonax