АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на внатрешност

Темелно и нежно ги отстранува дури најзакоравените нечистотии од внатрешноста на возилото – тапацираните седишта, текстилните површини, пластичните делови и сончевиот покрив. Остава свеж мирис во возилото.

Нето: 10 л
Арт. бр. 321 605

Нето: 200 л
Арт. бр. 321 900

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • praxis
  • falcon
  • aroma
  • bell
  • sonax