АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Profiline Чистач на внатрешна пластика

Ги чисти и одржува пластичните површини во внатрешноста на возилото. Особено погоден за возилата со мат внатрешни пластики. Го намалува електростатското празнење и продуцира брилијантна површина која има антистатичен и ефект на одбивање на прашината.

Нето: 1 л
Арт. бр. 286 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • philips
  • falcon
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • praxis