АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Пена за заштита на кожа

Специјален производ за чистење и одржување на површините од мека кожа во внатрешноста на возилото како седишта, кожните делови на моторите, мебел итн. Ја отстранува нечистотијата, маслото и истовремено ја одржува кожата екстремно еластична без да постане лизгава. Вистинскиот восок од пчели обезбедува извонредна отпорност од вода. Не содржи боја, со што е погодна за кожни површини во секаква боја. Идеална за возилата со греење на седиштата и за перфорирани кожни површини. Со мирис на кожа и UV заштита. Без силикон.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 289 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • bell
  • philips
  • aroma
  • versaco