АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на дамки

Ги отстранува нежно и брзо дури и најјаките нечистотии и дамки од ентериерот на возилото. Отстранува лепак и налепници.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 653 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 653 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • bell
  • philips
  • falcon
  • praxis