АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Одржувач на пластика

Средство за одржување на пластика кај професионалните сервиси за грижа. Ги освежува боите, дава пристоен сјај и ги отстранува избледените точки и гребаници. Ги конзервира сите пластични површини во внатрешноста на возилото. Обезбедува оптимална конзервација на обвивката на моторот. Без растворувачи. Најлесно за нанесување по перењето на моторот. Може да се нанесе и на надворешноста на возилото.

Нето: 5 л
Арт. бр. 205 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • sonax
  • praxis