АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Реставратор за надворешна пластика

Гел за високо-економична заштита на сите необоени пластични надворешни компоненти. На површината и дава длабок сјај и интензивно ги освежува боите. Третираните површини се запечатени и добиваат долготрајна конзервација. Транспарентен. Без силикон.

Нето: 1 л
Арт. бр. 210 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • falcon
  • bell
  • philips