АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Profiline Сјај за гуми

Средство за сјај и одржување на сите типови на гуми. Ја враќа длабоката боја на избледените гуми и обезбедува совршен сјај. Ја заштитува гумата и ја одржува еластична. Екстремно лесен за нанесување. Едноставно напрскајте и готово! Трае до неколку недели.

Нето: 5 л
Арт. бр. 235 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • aroma