АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на гуми

Се користи за чистење и одржување на гумите, гумените патосници, кедерите итн. Ја одржува гумата еластична, ги освежува боите и го обновува изгледот на гумата.
Без силикон.

Нето: 5 л
Арт. бр. 250 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • aroma
  • versaco
  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • praxis
  • falcon