АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на гуми

Ги чисти, и ги одржува еластични гумените делови. Го продолжува векот на гумите и ги освежува боите. Лесно ги чисти гумите и патосниците, и им ја враќа нивната оригинална свежина.

Нето: 5 л
Арт. бр. 340 505

Нето: 60 л
Арт. бр. 340 800

Нето: 200 л
Арт. бр. 340 905

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • aroma
  • falcon
  • praxis
  • sonax
  • superhelp
  • philips
  • versaco