АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на пластика и гума - мат

Високо квалитетна емулзија за пластика и гума. Ги чисти, одржува и заштитува пластичните и гумени површини во внатрешноста и надворешноста на возилото. Пенетрира длабоко во површината, а потоа делува од внатре. Пластичните и гумени компоненти ги чисти и заштитува од сите климатски ефекти. Има антистатичен ефект, ги освежува боите и остава пријатен мирис. Површината ја прави сјајна.

Нето: 5 л
Арт. бр. 383 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • praxis
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • sonax