АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Глина за чистење сина

Специјален хомоген чистач-глина за остранување гребнатинки на бојата, индустриски прав, површинска рѓа, дрво, катран, инсекти, остатоци од други тврдокорни нечистотии.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 450 205

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • versaco
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • falcon
  • praxis