АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Глина за чистење на боја црвена (многу абразивна)

Мека глина за отстранување на напрскани бои, индустриска прашина, смола, резидуали од инсекти и други закоравени нечистотии од обоената површина на возилото.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 450 405

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • philips