АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Диск глина

 

Глина за машинска употреба. Ги чисти и рамни обоените површини. Идеална за отстранување на налепените нечистотии, дамки од вода, смола, резидуали и други нечистотии. Дијаметар: 150 мм. Доволна за обработка на до 60 возила. Лесно се чисти со миење на нечистотиите со вода.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 450 605

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • praxis
  • aroma