АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE SP 06-02 (Aбразивна паста)

 

Безсиликонска паста за полирање на гребаници на лакот и за лак без сјај. Ги измазнува гребнатините и го враќа сјајот на лакот. Ги одстранува трагите од дополнително нанесениот лак и од пескарењето.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 320 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 320 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • philips
  • praxis
  • versaco
  • falcon