АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE FS 05-04 (Фина абразивна паста)

 

Политура за остарена и изгребана боја. Одстранува прав, напрскана боја, нанесени при работа или случајно, тврдокорни нечистотии и гребнатини. Не содржи силикон.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 319 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 319 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • versaco