АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Абразивен полир SPO 04-03

 

Полир за избледени и изгребани бои. Ги рамни гребаниците и со полирање ја отстранува прекумерната избледеност на сите бои. Го отстранува прекумерно напрскана боја и трагите од стругање. Без силикон.

Нето: 1 л
Арт. бр. 285 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • praxis