АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Полир EX 04-06

 

Специјален професионален полир за орбитални машини. Обезбедува оптимално отстранување на гребаници, импресивен длабок сјај и неверојатна реставрација на боите. Во процесите од едно ниво, дава резултати кои биле можни само со ротациски процеси. За врвен резултат без холограми. Без силикон и со технологија за ниска емисија на прав од полирање.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 242 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 242 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • versaco