АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Нано Полир NP 03-06

 

Фините нано полир агенси нежно го враќаат сјајот на новите и малку обледените бои. Брзо и лесно дава совршен висок сјај на бојата. Може да се полираат боите отпорни на гребаници, професионално и без холограми. Не содржи восок и силикон. Средно абразивен ефект. Без силикон.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 208 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 208 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • aroma
  • philips
  • bell
  • sonax
  • praxis
  • versaco
  • superhelp