АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Авто Полир HP 01-06

 

Полир за отстранување на малите гребаници и враќање на сјајот на избледените бои. Лесен за нанесување, ги чисти и освежува боите и ги заштитува третираните површини. Неговата содржина на природен Карнауба восок обезбедува долготрајна заштита. Значително го враќа длабокиот сјај.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 300 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 300 300

Нето: 5 л
Арт. бр. 300 505

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • sonax
  • bell
  • praxis
  • aroma
  • philips