АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Тврд восок HW 02-04

 

Восок базиран на нано технологија. Обезбедува длабок сјај и долготрајна заштита за сите нови и свежо полирани стандардни, металик и бои отпорни на гребаници. Одржува и обезбедува долготрајна восочна заштита. Без силикон.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 280 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 280 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • bell