АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX PROFILINE Брз заштитувач

 

Идеален заштитувач за брзо нанесување на Карнауба восок за нови, безмалку нови и полирани површини. Предизвикува интензивирање на боите и импресивен длабок сјај. Одлично погоден за надворешна демонстрација на возила. Брзо нанесување, долготрајна заштита! Содржи природен Карнауба восок.

Нето: 5 л
Арт. бр. 288 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • falcon