АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Profiline Брилијантен сјај

 

Конзерватор на прскање и нагласувач на сјајот за брз финален ефект на бојата. Се користи при испораката на возила, за отстранување на прашината во изложбените салони и за завршна заштита на бојата по полирањето. Ги освежува восочните нанесувања, ја нагласува длабочината на бојата и на бојата и дава мека површина.

Нето: 5 л
Арт. бр. 287 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • versaco