АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Полимерна заштита

 

Безвосочен заштитувач на боја кој овозможува хибридна заштита до 6 месеци благодарение на Технологијата на хибридна заштита. Нуди интензивно ресторирање на боите и одличен ефект на одбивност на водата. Се намалува лепењето на прашина, нечистотии и инсекти, со што се олеснува чистењето на површината.

Нето: 340 мл
Арт. бр. 223 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • praxis
  • versaco
  • philips
  • aroma
  • sonax
  • superhelp