АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Совршен финиш

 

Иновативен полир за крајно полирање во 1 чекор на стругани површини, локализирани оштетувања на бојата или распрскувања на боја. Без силикон.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 224 141

Нето: 250 мл
Арт. бр. 224 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • versaco
  • bell
  • superhelp