АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Profiline Паста Абразив и Сјај

 

Иновативен полир со интензивен абразивен ефект за брзо елиминирање на дефектните точки, како што се затнување од прашина, прекумерно нанесена боја и оштетувања од стругање, по корективното боење. Високо ниво на абразивност со истовремено добар степен на сјај, долга употребливост и одлична особина на лесно пребришување. Идеална за полирање на стругани површини. Ги отстранува струганите вдлабнатини направени од абразивна хартија Р1500. Без силикон.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 225 141

Нето: 1 л
Арт. бр. 225 300

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • bell
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • aroma